.

CERAMAH DR.HASAN ALI TIADA SAMBUTAN!!!!!!!

Akhbar FUCKATAN RAKYAT Haramkahdaily , semalam melaporkan bahawa ceramah bebas Dr.Hasan Ali tidak mendapat sambutan seperti selalu di Kampung Melayu Subang tempoh hari adalah tidak benar. Didalam laporanya menyatakan bahawa ceramah "TOUR" yang dibuat Dr.Hasan Ali tidak lagi memdapat sambutan hangat seperti tour-tour yang sebelum ini ketika isu Dr,Hasan Ali dipecat daripada PAS dan Exco Kerajaan Negeri Selangor dimainakan oleh pelbagai pihak khususnya MEDIA .

Tetapi malangnya , berlainan pula dengan gambaran situasi yang dilaporkan sendiri oleh Dr.Hasan Ali di dalam setiap Majlis ceramahnya didalam laman sosial milik diri beliau sendiri . Mari kita lihat gambar-gambar dibawah :
Sila banding kan pula dengan gambar dibawah ini pula : LOKASI YANG SAMA ..hanya waktu kehadiran yang berbeza.

lebih malang lagi apabila gambar ini telah di SUPER-IMPOSE kan oleh mereka yang tidak mempunyai nilai hidup . huhuuh....

Kesimpulanya : 


Setiap ahli PAS yang pernah terkeluar daripada PAS akibat dikhianati oleh rakan POLITIK sendiri seperti Dr.Hasan Ali yang melakukan tour ke seleruh negara pasti akan terus dikecam oleh puak mereka sendiri yang kononya memperjuangkan perjuangan yang sama. Contohnya seperti Ku Li ketika Semangat 46 dahulu . Begitu juga lah yang berlaku pada Dr.Hasan Ali  ketika ini . 
Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: