.

RAHSIA !!!! KOD 71 DIBONGKAR !!!!!

KOD 71 , adalah kod IC yang dikatakan oleh PAS adalah kod IC yag akan mengganggu perjalanan sambutan hari kebangsaan yang bakal dianjurkan oleh FUCKATANRAKYAT nanti. 

Tetapi malangnya taktik FUCKATANRAKYAT yang ingin menambah keburukan kepada pihak Kerajaan yang kononya adalah rancangan UMNO untuk mengganggu perhimpunan sambutan hari kemerdekaan negara yang bakal FUCKATAN anjurkan kini telah diketahui dan TERBONGKAR !!!!!!

Cyber-Trooper Fuckatanrakyat , terkedu dan sakit hati , ditambah pula dengan sakit jantung , apabila taktik kotornya berjaya dibongkar oleh laman blog Mymassa.blogspot.com.


Maria Chin Abdulah adalah salah seorang yang mempunyai KOD 71 di dalam Kad Pengenalanya telah dikesan sebagai warga asing yang menyokong BERSIH 3.0 lalu. Ini membuktikan bahawa pihak FUCKATANRAKYAT hanya main tembak sesuka hati , asalkan berjaya melemparkan fitnah kepada pihak kerajaan.

Sekaligus membuktikan bahawa FUCKATANRAKYAT ada melakukan perkara seperti memberi kerakyatan kepada warga asing yang telah lama dan layak untuk diberikan mengikut undang-undang yang melibatkan pemberian Hak Kerakyatan kepada warga asing yang telah lama bermastautin di Malaysia. 

Sila REFER post TWH yang lepas-lepas berkenaan dengan Isu Pemberian "Hak Kerakyatan"

[sumber berita :http://mymassa.blogspot.com ]
Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: