.

VERSI KANTOI !!!!!! RAFIZI JELAS TIDKA MENGENALI PAPAGOMO !!!!



Individu yang dikaitkan dengan Papa Gomo, Wan Muhammad Azri Wan Deris menafikan dirinya adalah blogger pro-Umno seperti yang didakwa oleh PKR, semalam.

Sebaliknya, Wan Muhammad Azri menegaskan beliau adalah Ketua Eksekutif KL POS Media & Production Sdn Bhd.

"Saya nak maklum bahawa nama saya adalah Wan Muhammad Azri Wan Deris, kad pengenalan 8301210350** dan merupakan Ketua Eksekutif KL POS Media & Production Sdn Bhd

Secara jelasnya kini Rafizi Bengap ni tak kenal pun siapa papagomo dan yang dituduh sebagai papagomo itu lah bukan orang yang sebenarnya pemilik akaun blog Papagomo.com . 

kalau dah tak kenal tu .. buat cara tak kenal jangan main petik jer. kan dah ternampak dan terlihat KEBODOHAN dan JAHILNYA Ko mengenal manusia. 

Rafizi...oh ..rafizi .... Muka ensem tapi BODOH pun tak boleh jugak sebenarnya So elok la ko selidik dulu lain kali baru buat tuduhan dan pengecaman identiti PAPAGOMO.

tolong pesan dengan boss korang PKR Anwar Ibrahim dia sedang dicabar untuk memnyaman media luar yang menyatakan  bahawa dirinya terlibat dengan serangan di Lahad Datu . sila la cabar media luar tu tengok apa jadi

sumber: sinar



Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

system said...

kalau kau post berbaur fitnah mcm mane? utusan pun dah letak sendiri muka papagomo tu kat mude depan paper dorang, lagi x nak mengaku