.

BREAKING NEWS !!!!!! LAHAD DATU :- DALANG SEBENAR TELAH DIKETAHUI !!!!

KEY WORD "SABAH HILANG" itu lah adalah petanda yang membolehkan pencarian siapakah dalang disebalik serangan yang berlaku di Lahad Datu Sabah lalu. Key word yang kerap diulangulang oleh pemimpin pakatanrakyat disetiap ceramah yang dihadiri olehnya.

Tanya Sama Pokok , Apa pasal Goyang !!!! SABAH NAK HILANG !!!!

Serangan yang berlaku keatas Sabah dilihat sebagai sebuah perkara yang senagaja dicetuskan oleh pihak pembangkang apabila isu IRC SABAH dipertikaikan oleh pemimpin yang gila meroyang PKR iaitu Anwar Ibrahim. Sejak tercetusnya isu tersebut lah serangan pemberontakan keatas Lahad Datu oleh pihak tentera MNLF yang kononya ingin menuntut semula Sabah dari tangan Malaysia.

Nampaknya Ops Sabah Hilang masuk peringkat kedua.

Jika peringkat pertama Kiram yang menjadi watak utama, dalam peringkat kedua, Nur Misuari sendiri yang kehadapan untuk melancarkan serangan terhadap Sabah. Ianya dijelaskan sendiri oleh Nur Misuari dalam video di bawah.

Ternyata jelas bahawa Nur Misuari meneruskan rancangan asal OPS SABAH HILANG iaitu membuat keadaan huru hara di Sabah ketika Pilihan Raya berlangsung. Ini kerana sekiranya rancangan OPS SABAH HILANG berhasil, maka Negeri Sabah akan diisytiharkan Darurat. 25 kerusi Parlimen yang merupakan kubu kuat BN akan tidak dikira dalam pengiraan. Adakah ini akan menguntungkan BN atau pihak lawan?

Jika benar Nuri Misuari mahu menyelamatkan orang Sulu, mengapakah selepas sebulan OPS DAULAT dilancarkan. Mengapa tidak awal-awal lagi? 

MyMassa harap pasukan keselamatan kita mengambil serius ancaman yang dilontarkan oleh Nur Misuari. Lihatlah senjata-senjata dalam video tersebut. Kebanyakkan masih baru dan berkilat. Ada satu perkara yang MyMassa mahu pembaca tahu bahawa RANCANGAN OPS SABAH HILANG sebenarnya melibatkan satu lagi pihak di Singapura iaitu Kedutaan Amerika di sana.
Pembuktian yang nyata siapakah DALANG sebanar di Sebalik Peristiwa Lahad Datu perlu didedahkan dengan kadar seberapa segera bagi memastikan persepsi rakyat Sabah terhadap tindakan yang telah diambil oleh pihak kerajaan dilihat seperti tidak menjalankan tugas keselamatan kerana membiarkan Sabah sebagi sebuah negeri yang terancam. 

Sumber : Mymassa
Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Karimxdaud Ibnu Sood said...


Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...