.

EDISI PRU-13 !!! HABIS TERBURAI SEMUA SKANDAL KERAJAAN NEGERI SELANGOR !!!!


RUPANYA selama memerintah kerajaan Selangor dalam 5 tahun ini, pelbagai rompakan telah dilakukan oleh puak pakatan haram ini. Khalid ternyata hanyalah sebagai boneka kepada DAP untuk menyembunyikan segala perilaku rompak, samun dan rampas harta rakyat negeri Selangor.

Berita gempar yang baru disampaikan tentang Teresa Kok berkenaan salah laku dengan mengambil deposit bernilai RM5000 untuk memberi bantuan kepada ibu tunggal di Selangor. Tony Tan turut mendedahkan yang Teresa Kok juga menaikkan harga lesen tapak pasar malam MPAJ dari RM48 setahun kepada RM298 kepada rakyat Selangor yang hendak berniaga. Satu lagi isu tentang kepincangan Teresa Kok ini adalah dengan menaikkan denda pengubahsuaian kedai dari RM3000 kepada RM12000 bagi satu-satu kesalahan. 

Apa lagi yang boleh kita harapkan dari kerajaan seperti ini? Sudah 5 tahun rakyat Selangor dibelenggu dengan pelbagai masalah rakyat yang tidak pernah diselesaikan. Tukar kerajaan Selangor sebelum terlambat. 


INI BUKAN BANTU RAKYAT !!!! INI SAMUN RAKYAT !!!!!

SUMBER : rakyatmerahkuning


Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: