.

SERONOK !!! Gambar bertudung pelajar melayu selepas PROJEK dengan PAPA


Menerusi laman twitternya sendiri seorang pelajar melayu yang masih bertudung dan memakai pakaian sekolahnya berasa bangga apabila menyebarkan kesan air mani pasanganya yang masih didalam keadaan basah ditanganya selepas melakukan hubungan seks luar nikah bersama teman lelakinya yang dipanggil dengan panggilan mesra "PAPA"


"Basah , PAPA buat" tajuk yang diberikan kepada gambar tangan yang masih basah kerana memegang  air mani pasanganya selepas melakukan hubungan seks luar nikah tersebut. Gadis yang masih didalam umur persekolahan ini tidak merasa malu atau segan silu berkelakukan jelek sedemikan dilaman sosial twitter miliknya. Malah ianya seolah-olah menjadi kebanggan kepada dirinya untuk berkongsi bersama rakan-rakan twitternya bahawa dirinya bukan lagi seorang anak dara.


Tanpa memikirkan apakah kesan yang bakal diterima oleh gadis muda remaja ini,dirinya merasa bangga melakukan hubungan sulit tersebut tanpa ada apa-apa ikatan yang halal disisi agama.

Apabila melihat kepada gambar profile twitternya,jelas menunjukan bahawa pelajar inia dalah seorang yang beragama islam dan masih lagi dibawah umur.

Tepuk dada, tanyalah iman. Di sekolah kerajaan dah beri pendidikan agama Islam dan sehingga dijadikan subjek wajib lulus.

sumber;hambaliabdullah


Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: