.

HOT!!! ANWAR TERBUKTI AGEN ISRAEL!!!!

Matahari yang pernah disembah oleh manusia satu ketika dahulu. Bermulanya kisah ini dengan satu amalan manusia zaman dahulu yang menyembah matahari. Dikatakannya bahawa matahari ini adalah Tuhan. Sinaran yang keluar daripada matahari tersebut membentuk seolah-olah bentuk piramid. 

 

Eye Of Horus Zaman semakin berubah dan pemikiran manusia semakin sistematik dan teratur. Maka dijadikannya tuhan-tuhan baru. Di antaranya terdapat sebuah logo yang melambangkan tuhan Horus.

 

Logo Di belakang USD 1 Dengan kedatangan agama Yahudi, logo-logo ini diadaptasikan untuk disesuaikan dengan kehendak sendiri. Maka dengan itu pula logo mata telah diambil dan diperkenalkan dengan nama Eye of Providence. 

 
Logo ini terdapat dibelakang duit USD 1. 

  
Freemason


Perhatikan logo mata di atas. Sebuah Persatuan Yahudi Asal logo Eye of Providence ini dapat dilihat dari persatuan rahsia Freemason yang dianggotai oleh Yahudi. 

 
Freemason dan Eye of Providence


Masih dengan mata yang satu .Di dalam negara Malaysia pula dapat dilihat dengan jelas logo ini digunakan di dalam Parti Keadilan Rakyat. 


Lebih jelas dipengaruhi oleh Eye of Providence. Malah turut digunakan di dalam Konvensyen Keadilan di Pulau Pinang. 

Satu Kebetulan? Siapa pula yang membawa arus perjuangan Pakatan?
Secara jelasnya apabila maklumat ini terdedah apakah rakyat Malaysia kini faham dan mengenali siapa Anwar ibrahim disebalik perjuanganya. 

Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: