.

HARUS BACA !!!!! KERAJAAN PENIPU BANTU ORANG MUDA !!!!!!


Belia yang berusia antara 21 dan 30 tahun boleh mula memohon rebat RM200 bagi pembelian telefon pintar 3G terpilih daripada pengedar berdaftar mulai Selasa ini.
Pengerusi Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM), Datuk Mohamed Sharil Tarmizi berkata, permohonan di bawah Pakej Komunikasi Belia itu boleh dibuat menerusi pendaftaran dalam talian di http://nbi.skmm.gov.my/.
Skim itu berasaskan siapa cepat dia dapat dan khas bagi 1.5 juta belia yang layak mendapatkan telefon pintar itu selagi stok masih ada, katanya dalam satu kenyataan semalam.
Mohamed Sharil berkata, belia yang layak menikmati rebat RM200 itu boleh membeli telefon pintar 3G terpilih berharga sehingga RM500 daripada pengedar terpilih dan ejen yang dilantik oleh penyedia perkhidmatan.
“Tujuannya ialah untuk memperluaskan insentif itu merangkumi belia berpendapatan rendah yang masih belum menggunakan telefon pintar dan tidak mampu untuk menaik taraf telefon lama 2G mereka kepada telefon pintar 3G yang asas,” katanya.
Artikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2012&dt=1228&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_08.htm#ixzz2GIpDhxRd 
Hakcipta terpelihara 
Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

Berita Melayu said...

janji di capati... :-)

@ Berita Melayu

Anonymous said...

Apa hal yang menipunya bro?..

Wan,
mlshaharizuan@yahoo.com

Talk With Hand said...

ini lah dia sifat oragn PR yg sebenarnya ... hanya bersuara membabi buta ...

bantuan yang diberikan oleh kerajaan semuanya akan dianggap seperti "rasuah" kononya hanya semata-mata bagi meraih undi ...

hahahaha....

nyata PR sedng mencemburi Kerajaan Janji Ditepati ..