.

GEMPAR !!!!! KEPALA TIAN CHUA RM5000.00 !!!Seorang rakyat Malaysia yang juga merupakan penulis bebas hari ini menawarkan wang tunai 5 ribu ringgit kepada sesiapa saja yang sanggup menampar muka Naib Presiden PKR, Tian Chua. Selain itu, 50 ribu ringgit juga ditawarkan kepada sesiapa yang boleh membawa balik kepala Ketua Penceroboh yang bertanggungjawab di Sabah.

Tawaran berkenaan dibuat melalui blog http://satdthinks.blogspot.com. Penulis berkenaan juga menetapkan syarat supaya menyertakan rakaman video kepada sesiapa yang mahu menuntut wang ganjaran berkenaan.

Tian Chua kini menjadi sasaran kemarahan rakyat Malaysia apabila menuduh anggota keselamatan yang terkorban di Lahad Datu ketika menentang penceroboh sebagai sandiwara dari pihak Umno. Tian Chua juga menyifatkan pencerobohan di Sabah tersebut adalah taktik kerajaan BN untuk melengah-lengahkan Pilihanraya Umum yang ke 13.

Tian Chua sehingga kini masih belum meminta maaf kepada pihak yang dituduhnya melainkan dia menganggap kenyataannya telah disalah tafsir dan difitnah oleh media perdana.

Setakat ini, beratus-ratus laporan Polis telah dibuat oleh rakyat Malaysia terhadap Tian Chua berkenaan kenyataan celuparnya. Selain itu, rakyat Malaysia menerusi NGO dan pertubuhan bebas juga mengadakan demonstrasi bagi mendesak kerajaan menghukum Tian Chua serta Anwar Ibrahim yang disifatkan sebagai Pengkhianat Negara. 

PS: Apabila terbaca story ini,tiba-tiba rasa nak tergelak pun ada TWH. Ingatkan mymassa,talk with hand , papa gomo ,dan aloqlaloq jer yang geram dengan mangkuk ayun ni. rupe nye ramai lagi. hihhihih .. 

Dalam kenyataan cina bodoh ni kata nak saman Talk With Hand dan beberapa blog yang lain atas fitnah yang disebarkan sekarang talk with hand rasa, Tian Chua fikir baik-baik, berapa ramai lagi yang tidak berpuas hati dengan kenyataan seolah-olah menunjukan dirinya bukan rakyat Malaysia. 

Ada pulak tu rakan-rakan bloggers lain hubungi Talk With hand agar meminta Talk With Hand pergi berjumpa dengan tian Chua untuk melempang muka Tian Chua agar RM5000 tersebut dapat kepada Talk With Hand dan Boleh membayar saman yang akan difailkan oleh Tian Chua beberapa hari yang lalu. 

Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: