.

KANTOI!!!! KANTOI !!!!! BUKTI SAHIH ANWAR ADALAH DALANG SEBENAR !!!!

Sedang seluruh negara berkabung keatas pemergian dua orang perajurit sejati tanahair yang terkorban di Ladah Datu 2 hari lepas,masih ada lagi cerita yang bukan-bukan dikeluarkan oleh PR bagi memperlihatkan keaiban kerajaan Malaysia.

Pelbagai kenayataan dikeluarkan oleh pemimpin-pemimpin Pakatan Rakyat terutama sekali DAP yang sememangnya sebuah parti yang berat kepada Anti-Melayu dan Islam di Malaysia.


Penulis berasa hairan mengapa kenyataan sebegini harus dikeluarkan oleh pihak pembangkang. Adakah mereka berasa gembira kerana berjaya mencetuskan peristiwa berdarah di Lahad Datu? Wallahualam. Mungkinkah Pakatan Rakyat telah menyusun atur isu sebegini agar kononya keselamatan Negara tidak dijamin oleh kerajaan Malaysia. 


SAHIH !!! Pakatan Rakyat adalah dalang disebalik pertumpahan darah di Lahad Datu. Pertemuan sulit diantara Anwar Ibrahim bersama Misuari menjadi satu persoalan besar di dalam isu pencerobohan di Lahad Datu.Jika pertempuran berlaku sebelum Anwar bertemu Misuari lain rentak dan nada isu ini di gembar-gemburkan. Tetapi malangnya,pertumpahan darah di Lahad Datu terjadi SELEPAS Anwar bertemu secara sulit dengan Misuari. 


Jika kita menyingkap kembali sejarah perjanjian diantara Sabah dan Sulu,kes tersebut juga telah dimanipulasikan oleh hakim yang dipertangungjawabkan untuk menyelesaikan itu Pajakan Sabah dari Sulu. Didalam isu Lahad datu ini, TIADA ISU PAJAKAN kerana sewaktu perjanjian diantara Sabah dan Sulu dahulu bukan diatas dasar PAJAKAN,sebaliknya kerajaan Malaysia telah pun membayar PAMPASAN kepada kerajaan Sulu.

Insiden  Lahad Datu dijadikan sebagai bahan meng-UP-kan diri mereka (PR) dengan pertuduhan konspirasi UMNO. Anwar dengan lagaknya menuduh apa yang berlaku adalah kesalahan kerajaan Malaysia. Memang tak terkejut dengan kenyataan bapa LIWAT ini. 

Tetapi...

Apabila kenyataannya memperlekehkan gugurnya pejuang mempertahankan keamanan negara itu sebagai suatu PERKARA ADAT BERTUGAS,nampak sangat dia bukan manusia yang boleh disanjung apa lagi dihormati. Mulut SIALnya memperlekehkan perasaan kesedihan keluarga keluarga yang masih dalam berkabung!

Anwar langsung tak memelihara pwrasaan orang lain. Dia sememangnya PENTINGKAN DIRI dan sememNgnya memperjuangkan kedudukannya sahaja. impian menjadi perdana menteri sejak dahulu lagi.!!! Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: