.

LAGI KEBIADAPAN PR !!!!!! KOMANDO YANG TERKORBAN MATI KATAK !!!!!!

Laporan rakan mymassa di Puchong sebentar tadi, Tian Chua sekali lagi memperlekehkan anggota Keselamatan Negara kita yang terkorban di Lahad Datu dengan kata-kata " KOMANDO MATI KATAK"!!!

WAHAI SELURUH UMAT ISLAM DAN ANGGOTA KELUARGA PASUKAN KESELAMATAN NEGARA KITA, APAKAH KITA MAHU TERUS MEMBIARKAN TIAN CHUA MENGHINA, MEMPERLEKEH, MENIPU DAN MEMBULI KITA SEMUA.

Bangun saudara-saudaraku, bayangkan kata-katanya di Puchong, Tian Chua berkata'KOMANDO MATI KATAK".

SMS DIA SEKARANG DAN LUAHKAN KEMARAHAN KITA SEMUA (TIAN CHUA KEPARAT : 012-2841025).

Sebelum ini, Tian Chua mempermain-mainkan nyawa anggota keselamatan kita di bawah. Sebelum ini, pernah menipu duplicate gambar Altantunya. Hairan, ada juga orang Cina dan YB macam ini di Malaysia!

Soalan Bonus kepada Tian Chua, 4 bulan dulu pergi mana dan jumpa siapa?

Imbas semula, Tian Chua langgar Askar Melayu sehingga mati pada 13 Mac 2010, kenderaan yang membawa Tian Chua telah melanggar seorang ASKAR MELAYU yang menunggang motosikal hingga maut. Puncanya, kerana Tian Chua tergesa-gesa hendak mengejar program ceramah politik.

Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Anonymous said...

ANGGOTA KESELAMATAN KITA YANG TERKORBAN, SAH DAH KESYAHIDANNYA. KALU DIA YG MATI, TERUS JADI KAYU API NERAKA LER. DAH TAK DE PERTIMBANGAN DOSA DAN PAHALA SI KAFIR LAKNATULLAH TU.
BERDERAU DARAH AKU TENGOK GAMBAR SI NAJIS NI. HE LIKE A PIG, THAT KNOW TO 'SONDOL' JER.
KALAU LAH NEGARA KITA ADA UNDANG-UNDANG KEPADA SESIAPA YANG BERCAKAP CELUPAR MACAM TU DI AMBIL TINDAKAN BUANG NEGARA.