.

TERBARU !!!!! HARUS BACA !!!!!! WAN AZIZAH DI HERDIK KETIKA BERKEMPEN -PRK DUN KAJANG !!!Kak Wan terkesima malu apabila peniaga Di Kajang yang ditemui semasa berkempen sebenarnya berasal dari Pulau Pinang.

Pernah berniaga di Bandar PERDA dalam Parlimen Permatang Pauh. Mereka terpaksa merempat keluar kerana dihalau semasa berniaga di Penang.

Apa Kak Wan buat semasa beliau dan suaminya menjadi Ahli Parlimen Permatang Pauh dalam membela nasib peniaga melayu?

Tu pun jangan!! Ada hati nak jaga Kajang pulak!!

Malu besar Wan azizah Calon PRK Dun Kajang sewaktu didalam waktu berkempen untuk meraih undi  , terserempak pula dengan peniaga MELAYU yang pernah dihalau oleh parti sekutu PKR iaitu DAP sewaktu berniaga di Pulau Pinang .

"kami dihalau keluar dari berniaga ditempat kami , sehingga kami merempat untuk meneruskan pernigaan gerai tepi jalan kami."

"Suara kami tidak laku jika bersuara sekuat mana pun." 

Begitulah sesalan dan keluhan peniaga gerai tepi jalan di Kajang yang berasal dari Pulau Pinang.tetapi demi menjaga hati pelanggan,wajah kesedihanya disorokan dari penglihatan Calon bagi PRK Dun Kajang Datin Seri Wan Azizah yang menggantikan tempat suaminya Dato Seri Anwar Ibrahim yang telah didapati bersalah oleh Mahkamah Tinggi baru-baru ini.

Sumber : SuaraRakyat NibongTebal./fbShare on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: