.

AZMIN TUDUH IBU AGEN UMNO PULAK!!!!! HOT!!!!!!HOT!!!!!HOT!!!!

Si tangang@ TONGENG Zaman Moden AMIN ALI 

Ibu yang menantikan kepulangan anak kepangkuanya disabitkan pula dengan fahaman politik AZMIN ALI yang dah sememangnya dilebelkan sebagai ANAK DERHAKA. Kerana fahaman politik yang berbeza di dalam keluarga adakah wajar Azmin menolak soal hubungan kekeluargaan? 

Baru sekejap tadi sahabat blog "PAPAGOMO THE LEGEND" menulis berkenaan dengan AZMIN ALI tentang hubungan diantara Azmin dan ibunya. Namun jelas dan nyata bahawa Azmin masih dengan pendirian lamanya bahawa ianya adalah permainan UMNO untuk terus memfitnah dirinya. Sebaliknya ibunya pula dituduh sebagai agen UMNO didalam konspirasi untuk menjatuhkan keriernya sebagai pemimpin no.2 Parti Keadilan Rakyat. Ini tidak wajar berlaku didalam dunia arena politik tanahair mahupun Zon kepimpinan tertinggi PKR @ PR.Jika dinilai dari segi sikap , Azmin sendiri telah mencerminkan sikap BIADAP terhadap keluarganya terutama ibunya sendiri sehingga sanggup menuduh ibunya sebagai agen UMNO . Sedangkan niat murni hati sibu ikhlas untuk mengubah dan membawa kembali Azmin kepangkal jalan sebelum terlambat. Apa pentingnya POLITIK disisi ibu tua , ibu kandung kepada Azmin Ali.??? Cuba sidang pembaca bagitau TWH. Jika difikir logik.Tidak ada ape2 kentingan pun..... Apa ibu Azmin Ali nak merebut kerusi No.2 PKR ke ???? Ibu Azmin Ali nak bertanding perwakilan PKR ke.???? 

TWH menulis bukan atas sebb Fahaman POLITIK. Tetapi atas rasa kesedaran diri sebagai seorang anak , usah kata melihat ibu menangis merayu agar kembali ke pangkal jalan , membuat hati ibu sedih pun TWH rasa tak sanggup. 

MAK TOM yang semakin dikenali ramai terutama Rakyat Malaysia , dengan ikhlas hatinya mengajak Azmin pulang ke rumah untuk bertemu dengannya tanpa mengenangkan apa yang pernah Azmin lakukan kepada dirinya. 

Eh cukup2 la Azmin Ali woiiiiii ....!!!!!! selagi ada hayat mak tom , ibu yang melhirkan ko tu.... balik la bertemu denganya walau barang hanya untuk seketika... tugas ko sebagai anak lelaki pun belum habis dalam rumah tu ... jangan sibuk nak membela nasib org lain , sedangkan ibu sendiri menangis dengan sikap ko yang lepas tangan. Itu ibu ko ... ko boleh buat begitu .. ORANG LAIN .... ???? LU FIKIR LA SENDIRI. 

Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: