.

GEMPAR !!!! DAP SARAWAK BACUL!!!!!

UnReportedNess- DAP Sawarak cuba menggunakan pendekatan yang sama seperti dilakukan oleh Yb.Khairy Jamaluddin dan juga Rafizi Ramli untuk berdebat diantara DAP Sarawak dan juga supp. 

Abdullah Saidol Ketua Setiausaha Politik Ketua Menteri berkata ,"jika itu yang diinginkan oleh parti DAP Sarawak untuk berdepat dengan mana-mana parti yang mewakili kerajaan memerintah samaada SUPP mahupun PBB cabaran mereka disabut dengan baik.", katanya ketika di temubual wartawan. 

Sekiranya pucuk pimpinan PBB memberi peluang atau mengizinkanya untuk berdebat dengan DAP Sarawak , peluang itu pasti akan digunakan olehnya bagi membuktikan sejauh mana perjuangan DAP di bumi Sarawak. 

namun demikian sekiranya debat tersebut di anggap seperti membuang masa , beliau terpaksa akur dengan keputusan pucuk pimpinan tertinggi PBB. Tetapi sehingga kini , DAP Sarawak tidak mengemukakan apa-apa perlawaan secara rasmi kepada mana-mana wakil PBB mahupun SUPP. Katanya lagi , "ini jelas menunjukan bahawa DAP Sarawak adalah BACUL!!!! dan penakut. Hanya mampu menyalak dan menipu rakyat Sarawak dan hanya pandai menabur janji manis dan palsu."Katanya ketika di temu bual .

Sumber TWH : UnReportedNews
Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: