.

GEMPAR !!!!!!!!! KANTOI !!!!!!!NIK AZIZ KAN KONCO-KONCONYA !!!!!!

HUSAM MUSA BERSAMA PENJENAYAH EKONOMI ISLAM
UMAR IBRAHIM VADILLO

Rakyat Kelantan dan beberapa NGO' yang menuntut penjelasan kepada Kelantan Gold Trade Sdn Bhd apakah sebenarnya permainan mereka di dalam hal tersebut. 

Perlbagai persoalan yang bermain di fikiran Rakyat Negeri Kelantan berkenaan dengan isu tersebut . Sedangkan sudah terang lagi bersuluh bahawa Perjuangan PAS adalah berlandaskan  HUKUM ISLAM dan secara terang juga bahawa RIBA itu adalah HARAM disisi ISLAM. Tetapi mengapa perlu usaha ini dilakukan oleh Kelantan Gold Trade? 

Maka tersenarailah beberapa soalan yang perlu dijawap oleh Husam Musa dan Nik Aziz yang mengepalainya . Sila Jawab dengan betul , bukan suai dan padankan ye :-
 1. Apakah hubungan sebenar beliau dengan Umar Ibrahim Vadillo?
 2. Siapakah yang membuat keputusan melantik Umar Ibrahim Vadillo sebagai Ketua Pegawai Eksekutif Kelantan Gold Trade Sdn Bhd?
 3. Mengapakah setelah dilucutkan dari jawatan Ketua Pegawai Eksekutif Kelantan Gold Trade, Umar Ibrahim Vadillo dilantik pula sebagai Penasihat syarikat tersebut?
 4. Apakah Husam sedar terdapat 3 laporan polis dibuat terhadap Umar Ibrahim Vadillo?
 5. Apakah perjanjian kewangan di antara Kelantan Gold Trade Sdn Bhd dan Umar Ibrahim Vadillo?
 6. Apakah perjanjian tidak rasmi dari aspek kewangan di antara Husam sendiri dengan Umar Ibrahim Vadillo?
 7. Berapakah jumlah wang yang sudah dikeluarkan dari Kelantan Gold Trade diatas arahan atau permintaan Umar Ibrahim Vadillo?
 8. Mengapakah kebenaran kelulusan cek dari RM50,000 di kurangkan kepada RM10,000 sewaktu Umar Ibrahim Vadillo dan seorang Bekas Pengarah Eksekutif Kelantan Gold Trade menjadi penandatangan cek syarikat?
 9. Adakah Umar Ibrahim Vadillo menerima habuan lain berbentuk komisen dalam aktiviti Dinar Emas Kelantan selain dari imbuhan berbentuk gaji, elaun dan tuntutan perbelanjaan yang dibayar oleh Kelantan Gold Trade?
 10. Adakah Husam sedar nama beberapa Raja-Raja Melayu telah diguna dan dikaitkan oleh sindiket tertentu di dalam aktiviti Dinar Emas untuk mendapat sumber kewangan dari penderma-penderma dalam dan luar negara?


Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
  Blogger Comment
  Facebook Comment

0 comments: