.

TERGEMPAR !!!! ENJIN JET DITEMUI SEMULA!!!! [EDISI PERTAMA]

TERGEMPAR !!!!!!


Baru sekejap tadi T.W.H menerima lagi sebuah email , entah darimana datangnya meminta agar T.W.H menyebarkan isu tentang ENJIN PESAWAT SUKHOI yang dikhabarkan hilang pada tahun 2011. 


Saudara Talkwithhand , 


Dukacita dimaklumkan bahawa ada dalang yang terlibat didalam kehilangan enjin pesawat Sukhoi yang hilang pada tahun 2011. Sungguhpun kes tersebut masih lagi disiasat oleh pihak yang berkuasa , tetapi pada hari jumaat yang mulia ini terpanggil untuk mendedahkan rahsia sebenar siapakah DALANG UTAMA punca kehilangan enjin tersebut. Rasanya tidak sanggup lagi menanggung dosa yang orang lain buat . Ketika kes Enjin Pesawat Sukhoi Hilang , pada ketika tu yang menjadi panglima logistik adalah Brig.Jenaral Datuk Abdul Hadi Bin Abdul Khatab. Sepanjang kes tersebut berjalan dan sedang disiasat Ex-Brig.Gen.Abdul Hadi mempertahankan dirinya tidak terlibat dan tidak bersalah , samasekali beliau sendiri tidak mengetahui bagaimana enjin tersebut boleh hilang dari stor simpanan spear part dimana enjin tersebut disimpan. Sedangkan kawalselia stor tersebut adalah dibawah tangunggjawab beliau.

Sehinggalah kes tersebut menemui bukti yang kukuh beserta dengan bukti-bukti yang kukuh oleh mahkamah yang membicarakan kes tersebut , menemui bahawa EX-Brig.Gen.Abdul Hadi Bin .Abdul Khatab terlibat didalam kes tersebut. Dan kini Abdul Hadi bin Abdul Khatab melibatkan dirinya kedalam politik dengan menyertai PKR diatas niat untuk membalas dendam semula kepada mereka yang berjaya membuktikan dirinya adalah DALANG dan BAPAK segala DALANG punca kehilangan enjin tersebut. Abdul Hadi Abdul Khatab menyertai PKR pada 14 November 2011 setelah kecewa dengan apa yang terjadi keatas diri beliau , yang beliau anggap dianiya oleh pihak2 tertentu.Beliau ketika ini memegang jawatan sebagai Penaung Angkatan Muda Keadilan serta telah memasang harapan agar beliau akan jadi menteri pertahanan sekiranya Pembangkang berjaya menawan Putrajaya. TWH BERKATA :
Sidang pembaca semua ,ini adalah edisi pertama pendedahan siapa sebenarnya
 EX-Brig.Gen.Abdul Hadi Abdul Khatab. Inilah dia pengkhianat yang sebenar dalam Negara. 
Nantikan Edisi @ sambunganya Dari masa semasa ke semasa.
Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: