.

HARUS BACA !!!!! ARTIS PAS BERNIKAH DI THAILAND !!!!!!


Alangkah Terperanjatnye seorang bekas penyanyi popular Negara yang berasal dari Singapura menikahi seorang duda yang beranak 6 di sempadan Thailand. 

Aishah , Bersama suaminya yang ketiga Faizal Sazali Zulkifli pada 30April lalu selamat diijab kabulkan di sempadan THAILAND. Perkara tersebut diakui sendiri oleh Aishah , kerana Suaminya masih belum mendapat surat perakuan cerai oleh Jabatan Agama Islam. Maka langkah tersebut diambil bagi mempercepatkan perkahwinan mereka. 

Disini TWH tertanya2 , mengapa perlu sampai ke Sempadan Thailand untuk bernikah? Adakah kerana Aishah terlanjur dahulu sebelum bernikah ? Adakah Aishah adalah perampas kebahagian bekas isteri kepada suaminya,? 

NAishah memuat-turun gambar pernikahannya di laman sosial Facebook miliknya. Dalam laporan sebuah akhbar hari ini, Aishah memberitahu dia dan suami terpaksa bernikah di sempadan Thailand kerana suaminya belum mendapat surat cerai. Dalam masa yang sama, Aishah juga menafikan perceraian suaminya dengan bekas isteri ada kena-mengena dengan dirinya.

Ini adalah perkahwinan ketiga Aishah. Sebelum ini dia pernah mendirikan rumahtangga dengan seorang lelaki Singapura sebelum berkahwin semula dengan lelaki warga New Zealand pada September 1997. Hasil perkahwinan kedua, Aishah dikurniakan seorang anak lelaki yang kini berusia 10 tahun. Selain itu, Aishah juga mempunyai seorang anak angkat berusia 16 tahun.


TWH BERKATA : 

Adakah dengan pengumuman yang dibuat oleh Aishah dengan menyertai PAS adalah sebagai mengaburi kesilapan yang pernah dibuat oleh Aishah dan berpura-pura baik kononya memperjuangkan islam dengan cara menyertai PAS. Ini membawa maksud bahawa sikap Aishah dan PAS juga saling tidak tumpah , dahulunya HUKUM HUDUD kini NEGARA BERKEBAJIKAN , dahulu Aishah menyatakan bahawa tidak akan mengahwini dengan mana-mana lelaki kerana ingin memperhambakan diri kepada jalan Allah , kini , Kahwin lari pulak. HURMMMMM DUNIA ....DUNIA... 


  
Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: