.

KHAS !!!!!! UNTUK AHLI PAS SAHAJA !!!!!

PAS SAKIT JIWE TENGOK GAMBAR NI

YB.NASHA yang akan meninggalkan PAS EDORGAN tidak lama lagi kini telah pun membuat keputusannya untuk meninggalkan parti yang disanjungi semakin hari , semakin hilang pendirian diri didalam memperjuangkan Islam. 

Kedudukan yang akan ditetapkan nanti oleh UMNO dimana seharusnya YB.Nasha akan diletakan bagi menyeimbangi struktur dalaman kerajaan yang diperintah oleh YAB.Perdana Menteri akan ditentukan selepas YB.Nasha membuat pengumumanya untuk meniggalkan parti ajaran sesat tersebut.

Bersesuaian lah dengan kedudukan Yb.Nasha didalam Yayasan Qud , yang mana didalam ujian yang diberikan oleh Perdana Menteri , Yb.Nasha telah pun berjaya mempertemukan Perdana Menteri dengan beberapa ulamak-ulamak islam dunia , berbincang dan bertemu menerusi Yayasan Quds.Ini adalah satu perkembangan yang positif yang telah diberikan oleh Yb.Nasha.

Peranan YB Nasha akan memberi fokus kepada mendekatkan pentadbiran YAB Perdana Menteri kepada hubungan dunia Islam Antrabangsa, memberi cadangan dan nasihat berkaitan Islamisasi bersifat Global di dalam pentadbiran YAB Perdana Menteri, dan akhir sekali mengukuhkan Perpaduan Islam di peringkat dunia dengan Malaysia menjadi pemangkin utama.


TWH : 

Alhamdulillah , seorang lagi insan hebat , insan cemerlang ,bakal meninggalkan PAS. Sungguhpun diasak berkali-kali oleh pemimpin berkaliber dan berpotensi didalam Parti PAS , namun pendirianya tetap akan meninggalkan PAS yang kini dimata pandangan Yb.Nasha semakin sesat. 

Apakah masih lagi tidak sedar , mengapa kini semakin ramai ayam tambatan PAS yang hebat dan cemerlang meninggalkan PAS? Tepuk lah dada tanya lah hati dan diri . 
Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: