.

PENIPUAN !!!!! KAKI AUTA , BERLAGAK FAKTA !!!!!

Kua Kia Soong , MASTER OF THE AUTA dari SUARAM yang pernah di pertikaikan oleh beberapa penulis bahan berbentuk sejarah contohnya seperti buku yang dipegangnya itu. 

Sejarah penulisan 13 mei 1969 yang ditulisnya ternyata banyak yang AUTA daripada FAKTA sebenar kisah peristiwa tragis yang melanda negara. 

"MAY 13-Declassified Document On The Malaysian Riot 1969" ternyata cerita dan pengisianya adalah PALSU semata-mata. 

Didalam buktu yang ditulis oleh THE MASTER OF AUTA ni, TWH mendapati bahawa report yang diambil oleh Kua Kia Soong adalah berdasarkan report yang diambil @ dicedok dari sebuah buku yang ditulis oleh "LEON COMBER" bekas perisik yang hebat di Asia Tenggara pada ketika itu. 

TWH BERKATA : 

Hari ni entri TWH agak slow sikit sebab keputusan idea untuk menulis lama blog TWH. Tapi apabila terbaca (WAHH TERBACA!!!) buku tentang 13 mei 1969 yang ditulis oleh "leon Comber" yang berkisarkan Kronologi Peristiwa 13 mei tersebut , TWH dapat membezakan yang mana satukah penulisan yang berteraskan SEJARAH sebenar iaitu FAKTA dan yang manakah yang dikatakan sebagai AUTA (KAKI BELIT). 

Ternyata Kua Kia Soong adalah insan yang merayap diatas Tanah Melayu ini adalah sebagai kaki AUTA yang terbesar , yang akan hanya mengakibatkan peristiwa seumpama 13 mei 1969 akan berulang kembali. 

Untuk keterangan lanjut sidang pembaca sekalian boleh la membeli buku hasil tulisan cina BANGSA CILAKA ni di MPH yang berdekatan dengan anda , dan buat la perbandingan diantara buku yang ditulis Khas oleh Leon Comber kedua-duanya boleh didapati di kedai buku yang sama. 
Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: