.

HARUS BACA !!!!!! HADIAH BERHARGA DARI TOK GURU !!!!


10,500 ekar tanah yang diberikan kepada Nga Kor Ming dan Ngeh Koo Ham sebagai hadiah ganti rugi bagi menaikkan Nizar sebagai Menteri Besar Kelantan. Perkara ini di akui sendiri oleh Ngeh dalam wawancaranya bersama Haramkah keluaran PAS.

Dokumen telah pun didedahkan oleh blogger pro-UMNO dan telah mendapat liputan meluas media-media cetak dan elektronik. Malah Pegawai Khas kepada Menteri Besar Kelantan itu juga mengatakan yang memang Nik Aziz ada memberi tanah di Kelantan kepada pasangan sepupu dari Perak itu dan itu bukan lagi rahsia.

Dikatakan lagi yang surat penyerahan tanah terbabit telah diketahui oleh Menteri Kewangan Malaysia dan Menteri Komoditi pada tahun 2005 dan sepatutnya tiada masalah yang timbul. 

Rakyat Kelantan susah cari rezeki hingga ke negeri orang, Nik Aziz senang beri tanah pada Cina DAP ni. Sampai bila Melayu Kelantan penganut PAS nak tertipu dengan permainan Nik Aziz??

SUMBER : JAWA BERNAM 


Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: