.

GEMPAR !!!!!! SIAPA MAT SABU DI SAMPING CHIN PENG !!!!!!


Inilah Chin Peng atau nama sebenarnya Ong Boon Hua, bekas Setiausaha Agung Parti Komunis Malaya. (PKM) yang diharamkan......... 


Tahukah korang semua apa kaitan Chin Peng ni dengan Ngeh Koo Ham? Dia adalah bapa saudara kepada Pengerusi DAP Perak tu. 

Tahukah korang semua apa pertalian antara Ngeh Koo Ham dan Ngah Kar Meng? Mereka adalah sepupu yang tentunya berkongsi bapa saudara yang sama, si Chin Peng tu. 

Dan tahukah anda apa hubungan Nizar Jamaludin, bekas MB Perak tu? Ibu Nizar Jamaludin adalah ibu saudara kepada Ngeh Koo Ham dan Ngah Kor Meng. Ini bermakna Nizar Jamaludin, Ngeh Koo Ham dan Ngah Kor Meng adalah sepupu manakala ibu Nizar juga adalah sepupu kepada Chin Peng!!!!! 

Apa pula kaitan mereka dengan Mat Sabu yang menganggap pengganas komunis tu adalah pejuang kemerdekaan yang sebenarnya? Dan apakah alasan Mat Sabu dilantik sebagai Ahli Lembaga Pengarah dalam Pihak Bekalan Air Pulau Pinang dengan elaun sebanyak RM15K sebulan? 

Jawapanya tidak lain dan tidak bukan adalah Mat Sabu diumpan wang ringgit oleh DAP utk menjadi ayam jantan berkokok untuk cuba membersihkan imej ganas Chin Peng dan Parti Komunis Malaya di mata rakyat Malaysia dengan cuba mewujudkan gambaran bahawa mereka adalah pejuang kemerdekaan negara yang sebenarnya bagi tujuan membawa balik Chin Peng dan bekas anggota PKM pulang ke Malaysia tanpa tentangan rakyat............... 

Bukalah mata wahai orang-orang Melayu PR terutamanya PAS bagaimana pemimpin korang digunakan oleh cina DAP bagi menjayakan agenda mereka.... 

Sekadar renungan bersama.. BANGKIT!!! 

SUMBER : KULAAN NIRING 
Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: