.

HARUS BACA !!!! KEBODOHAN DAN BUTA MATA HATI MANUSIA YANG TIDAK RETI MENILAI !!!!


APALAH NASIB ANAK KAU SATU HARI NANTI ... APA PULA PERASAANYA APABILA MENGETAHUI BAHAWA IBUNYA ADALAH SEORANG YANG BUTA MATA HATI DAN SEJARAH ..PENDIDIKAN APA PULA YANG AKAN DIBERIKAN ...
APA PULA YANG AKAN DITANYA OLEH ANAKNYA NANTI APABILA YANG DIPELAJARI DI SEKOLAH BERLAINAN DENGAN APA YANG IBUNYA TERJERIT TERLOLONG DEPAN ORANG RAMAI ADALAH BERBEZA !!!!

FAKTA DAN AUTA 

FAKTA 

12.02.2013 - Pasukan keselamatan malaysia membuat kepungan di Lahad Datu menggunakan gabungan anggota PDRM Cawangan Khas, Pasukan Operasi Khas dan Pasukan Gerakan Am.
Okt 27,1997 - Pasukan Polis Hutan telah ditukarkan namanya secar rasmi sebagai Pasukan Gerakan Am (PGA).

Jabatan cawangan Khas PDRM adalah sayap perisikan bagi memastikan keselamatan Negara.Contohnya sperti di Lahad Datu,Pasukan Cawangan Khas bertungkus lumus melakukan tinjauan dan risikan khasnya terhadap rangkaian kumpulan bersenjata sulu.bagi mengenal pasti situasi ancaman yang dihadapi oleh Malaysia. 

AUTA 

16.02.2013 - Nurul izzah memberi Ceramah di Lucky Garden,Bangsar dengan menyatakan perkara palsu. 

Nurul Izzah masih lagi berada ditakuk lama,dengan menyatakan pasukan PGA adalah masih lagi digelar sebagai Pasukan Polis Hutan, sedangkan pada tahun 1997 General Operations Force. 

Nurul Izzah juga menyatakan bahawa tugas Cawangan Khas Perisikan (PDRM) adalah mencari budak dan kanak-kanak yang dilaporkan hilang.???

Jelas menunjukan bahawa apabila PR memrintah Negara sekiranya ditakdirkan bahawa PR menang didalam PRU-13 nanti, PAsukan Keselamatan ini juga akan dimansuhkan, sedangkan tugas PGA adalah mengawal setiap pintu sempadan daripada dicerobohi oleh pendatang tanpa izin serta serangan pemberontak  seperti di Lahad Datu.

Mansuhkan SpecialBranch?? untuk apa cawangan specialbranch dihapuskan? Mengapa SpecialBranch perlu dihapuskan? Adakah takut apa terbongkar kegiatan bapanya yang selama hari ini terlibat dengan gerakan pemberontak? Takut kepada apa agenda utama PR untuk menang PRU-13 ? Takut akan terbongkar segala gerakan-gerakan PR untuk menghancurkan Malaysia ? 

Alangkah malunya anak Nurul Izzah satu hari nanti apabila mengetahui bahawa Ibu yang mengandungkanya adalah MANUSIA YANG TIDAK SEDAR DIUNTUNG, ketika dirinya didalam tempoh pembesaran,pasukan keselamatn negara sedang brtempur di perbatasan diatas perbuatan datuknya Anwar Ibrahim . Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Gombug said...

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...