.

GEMPAR !!!! PAK NUAR MENGAMUK BILA TAHU TERDEDAH SEMUANYA !!!!!


Terperanjat TWH bila sahabat bloggers TWH memberi tahu bahawa Anwar Ibrahim sedang berang semalam kerana mendapati bahawa ada DURI DALAM DAGING yang sudah mendedahkan aktiviti sulitnya didalam pertemuannya bersama Misuari pada 17/07/2012 lalu.

Jika benar dan sungguh bagikata oleh sahabat TWH tu, maka kini RAKYAT MALAYSIA perlu memikirkan sesuatu untuk memastikan bahawa PRU-13 nanti siapakah yang lebih layak untuk dipilih sebagai pemacu kemajuan negara untuk masa akan datang. 

"INI KALI LAH " Slogan yang patut dibuang jauh-jauh dari pemikiran kita yang mungkin telah dimakan dan dihasut oleh Anwar dan konco-konconya dengan pelbagai fitnah dah Auta yang terlalu jijik untuk kita makan. 

DIkhabarkan, selepas ini ada lagi gambar-gambar lain yang akan didedahkan dan dikeluarkan  untuk menjadi bahan rakyat untuk terus berfikir .... dan mempersoalkan .. MENGAPA ANWAR BERJUMPA MISUARI "KETUA MILITIAN MNLF SULU " .

sumber :mymassa.blogspot.com  

Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

Gombug said...

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

Anonymous said...

Jeng jeng jeng...sedikit demi sedikit rahsia si Anuar Jose Rizal terbongkar...cari lagi bukti penglibatan si Anuar dgn penceroboh Lahad Datu supaya rakyat yg mengadili sendiri si penghianat negara..

Anonymous said...

Inikalilah.....Die With Keyboard