.

GEMPAR !!!! KARPAL SINGH TERSEMBAM DI PENTAS SENDIRI !!!!

TEMPAT JATUH LAGI KENANG ... INIKAN PULA TEMPAT TERSEBAM .... !!!!


 
Pertelingkahan di antara Karpal Singh dengan Prof Ramasamy ini bukanlah satu perkara yang baru. Masalah antara mereka bermula sejak penghujung 2011 lagi apabila Karpal Singh, selaku GodFather DAP mendesak Ramasamy meletakkan jawatan sebagai Timbalan Ketua Menteri P. Pinang kerana mengkritik kepimpinan DAPSo much for freedom of speech in DAP!
 
Karpal minta Ramasamy letak jawatan TKM 11Pertelingkahan antara pengerusi kebangsaan DAP Karpal Singh dengan timbalan setiausaha agung parti itu Prof P Ramasamy semakin tegang apabila Karpal Singh hari ini menyeru Ramasamy mengundurkan diri daripada menjadi timbalan ketua menteri II Pulau Pinang.

Karpal Singh (kanan) , yang juga ahli parlimen Bukit Gelugor, berkata Ramasamy sepatutnya meletakkan jawatan secara rela hati disebabkan gagal mematuhi arahan Jawatankuasa Kerja Pusat (CEC) DAP supaya tidak membuat kenyataan terbuka mengenai parti itu dan menyerang para pemimpinnya.
 
Isu ini juga pernah kami ulas di artikel-artikel berikut:
 
 
 
 
 
Walaupun sudah lebih setahun  isu ini terpendam, namun kami tahu api dalam sekam masih membara. Dan kerana itu, semalam, seorang pembaca kami telah menghantar video di bawah ini melalui emel kepada kami untuk tatapan para pembaca yang lain.

Sumber :mymassa
Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: