.

HOT NEWS !!!!!! DAKWAT KEKAL CUBA DIHILANGKAN SENDIRI : NURUL IZZAH dan TIAN CHUA !!!!
Aku dapat jumpa mangsa interview secara langsung. Mangsa tampil selepas menyedari bahawa gambar yang diedar oleh Nurul Izzah dalam laman sosial itu adalah gambarnya.

Mangsa yang dimaksudkan adalah Mejar Aszmee Buang meluahkan rasa dukacita kepada aku dan rakan media turut mendedahkan rasa dipergunakan serta diambil kesempatan terhadap politik kotor oleh nurul izzah dan tian chua semalam. Mangsa juga menyatakan terasa dirinya telah mengkhianati kepada angkatan tentera yang lain.Berkongsi cerita kisah apa yang berlaku, Mejar menceritakan kejadian berlaku di taman koperasi polis semasa menemani isterinya berjumpa kawan, beliau terserempak dengan nurul izzah yang menahan kereta mereka serta mohon bercakap dengan, nurul izzal juga mohon utk melihat jari dakwat kekal tersebut. Izzah juga didakwa cuba nak padamkan dengan 2 jenis bahan yang tidak diketahui jenisnya.

Ternyata penipuan izzah kantoi bila tuan punya badan tampil. Dakwat yang didakwa tidak kekal masih kekal dijari mejar seperti gambar yang aku sendiri ambil dijarinya. 

Update Gambar sekitar sesi temuramah sebentar tadi :


Mejar Aszmee Buang turut mengulas sama ada akan mengambil tindakan terhadap Izzah dan Tian Chua yang dilihat cuba mengambil kesempatan terhadap gambar yang diedarkan dalam facebook dan membuat laporan polis itu bagi tujuan menimbulkan kekecohan PRU ini, ini amarannya.

Jika Izzah dan Tian Chua masih lagi mempolitikkan gambar jari beliau, sedangkan layanan beliau sebagai anggota tentera adalah bersifat neutral terhadap mana-mana parti politik, telah disalahgunakan maka beliau sendiri tidak akan teragak-agak akan mengambil tindakan undang-undang terhadap kedua-dua ahli politik berkenaan. 

Ternyata, permintaan NGO yang kononnya BERSIH yang mahukan penggunaan Dakwat Kekal ini sengaja dirancang pembangkang bagi membolehkan mereka membuat lebih banyak kekecohan kononnya itu dan ini kerajaan buat semuanya tidak kena. Yang betul hanyalah mereka sahaja. Dengan kata mudah baik semua datang dari mereka...

Sumber:Ohpolitik.blogspot.com
Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: