.

HARUS INGAT !!!! SIAPA NIK AZIZ YANG SEBENAR !!!!


Artikel ini untuk anak muda yang menyokong NIK AZIZ membabi buta tanpa mengenal dahulu siapakah yang mereka inginkan menjadi seorang pemimpin ulung PAS , dan kini dah dapat gelaran TOK GURU dah pun. 

Tanpa disedari bahawa Nik Aziz adalah diantara manusia yang pernah menyokong sepenuh hati berkenaan dengan PERPADUAN UMNO yang telah diasaskan oleh pemimpin-pemimpin UMNO dahulu .

Tetapi hari ini , kita mampu melihat  dengan mata kepala sendiri , bahawa TIADA LAGI AGENDA PERPADUAN diantara satu bangsa , satu agama , satu negara. Perpecahan ini bermula apabila PAS yang mengambil langkah untuk meninggalkan UMNO dahulu. Dan terus membuat kenyataan bahawa , UMNO telah meminggirkan PAS pada ketika itu. 

Jadi , persoalan yang selama ini ditanya oleh golongan muda , mengapa UMNO menyingkirkan PAS satu ketika dahulu terjawap lah sudah. SIAPA yang TINGGALKAN SIAPA. 
Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: