.

HARUS BACA!!!! AGENDA MENGHANCURKAN LAGI ORANG-ORANG MELAYU !!!!!


KAKITANGAN AWAM MAJORITINYA MELAYU.ANWAR TAK FIKIRKAN ITU SEMUA.YANG DIA FIKIR HANYALAH BAGAIMANA NAK MEMUASKAN HATI TUHAN DIA IAITU DAP.AGAKNYA DIA BOLEH MATI KALAU TAK IKUT CAKAP DAP.

DAP DAH LAMA MENYUARAKAN AGENDA MEREKA IAITU KAKITANGAN AWAM MESTI DIKURANGKAN!!! ALASAN NAK MENGURANGKAN PERBELANJAAN NEGARA HANYALAH RETORIK SEMATA-MATA.

MATLAMAT SEBENAR DAP IALAH NAK MENYERAPKAN SECARA SENYAP-SENYAP KAKITANGAN BARU DARI KALANGAN BANGSA KIASU.JAWATAN TERTINGGI JADI IDAMAN DAP UNTUK DIISI PUAK KIASU BAGI MELANCARKAN GRAND DISIGN KARTEL CINA ASIA.

AKHIRNYA JUMLAH KAKITANGAN AWAM KEMBALI KE ANGKA ASAL CUMA RUPA DAN WAJAHNYA BERTUKAR SIFAT.

SEKTOR AWAM AKAN JADI SEPERTI SINGAPURA.MELAYU HANYA AKAN JADI TUKANG SAPU,BUDAK PEJABAT DAN JAGA ALIAS PENGAWAL KESELAMATAN.

KAKITANGAN AWAM MELAYU YANG DIBUANG AKAN JADI PENGANGGUR.700,000 YANG KEHILANGAN KERJA SUKAR MENCARI KERJA LAIN YANG SEPADAN DENGAN KEMAHIRAN MEREKA.

APABILA INI BERJAYA DILAKUKAN OLEH ANWAR IBRAHIM,MAKA MELAYU PASTI AKAN MEJADI GOLONGAN DAN BANGSA PENGANGGUR YANG TERTINGGI DI MALAYSIA. MELAYU AKAN TERUS DILIHAT SEBAGI SEBUAH BANGSA YANG MISKIN.

BEGITU JUGA YANG BERLAKU DI PULAU PINANG KETIKA INI. SEBENARNYA PULAU PINANG SEDANG MENGALAMI PERKARA INI SECARA HALUS.KERANA KETAKSUBAN BERPOLITIK DIDALAM KANCAH PEMBANGKANG,MELAYU PULAU PINANG YANG MENYOKONG PEMBANGKANG SEMAKIN HANYUT DENGAN JANJI-JANJI MANIS YANG TELAH DITABURKAN OLEH PEMIMPIN MEREKA.SEDANGKANG APABILA SUDAH MEMERINTAH NEGERI PUN,TIDAK ADA SATU PERKARA PUN YANG DITUNAIKAN OLEH PEMIMPIN MEREKA.

PENGHAPUSAN BANGSA DI PULAU PINANG SEDAH PUN BERLAKU KINI,MELAYU DIUSIR KELUAR DARI PULAU PINANG SECARA HALUS.KATA PEMIMPINNYA LGE MENYATAKAN BAHAWA MEREKA TELAH LAKSANAKAN PROJEK PRUMAHAN RAKYAT DNEGAN HARGA MAMPU MILIK,SEDANGKAN MEREKA TIDAK BINA.SEBALIKNYA MEREKA MEMBINA RUMAH DNEGAN HARGA RATUSAN RIBU MALAH ADA YANG MENCECAH HARGANYE KE ANGKA JUTA.BERAPA RAMAI ORANG MELAYU MAMPU BELI RUMAH DENGAN HARGA YANG BEGITU TINGGI.

PADA MEREKA YANG TAKSUB DENGAN POLITIK PEMBANGKANG MEREKA TIDAK AKAN SEDAR PERKARA INI BERLAKU DI SEKELILING MEREKA.MALAH BERLAKU DI KAWASAN PERMATANG PAUH,IAITU KAWASAN PARLIMEN ANWAR IBRAHIM BERTANDING,AZAN JUGA SUDAH TIDAK BOLEH DILAUNGKAN DENGAN KUAT.INI FAKTA.

DI DALAM NEGERI PEMERINTAHNYA ADALAH CINA, PULAU PINANG SUDAH JADI SEPERTI SINGAPURA.ITU BARU MEMERINTAH NEGERI,BELUM LAGI DUDUK KERUSI PERDANA MENTERI,MELAYU DAH JADI MCM PENGEMIS DIBUMI SENDIRI. 
Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: