.

TERBARU !!!!!! HARUS BACA !!!! PENGUNDI KAJANG PERLU MENOLAK WAN AZIZAH PRK DUN KAJANG !!!!!

WAJAR ...100% DITOLAK OLEH RAKYAT DAN PENGUNDI DUN KAJANG.
Dangkalnya manifesto.. apakah yang dilakukan oleh ADUN Kajang dan MB Selangor sejak tahun 2008?


Apabila tiada engagement yang berkesan dengan golongan muda dan tiada usaha untuk memulihkan gejala sosial dan pembangunan eonomi yang berkesan di kalangan penduduk, maka penyakit dalam masyarakat timbul. Apa yang kerajaan PR Selangor pimpinan Khalid Ibrahim buat selama ini?


Baru nak sedar jalan sesak di Kajang? Lama dah rakyat bagitahu, tapi pemimpin PR tak dengar.. Selama 4 tahun, wakil rakyat dan MB buat apa? Ahli Majlis di kalangan pemimpin PR tidur ke? Nak lantik consultant untuk selesaikan masalah trafik? Alamak..


Selama ini kerajaan PR sentiasa menafikan masalah dan mengabaikan soal ini. Akhirnya bukan sahaja sampah tidak diurus dengan baik, malah disebabkan kegagalan kerajaan negeri itu pertambahan kes Denggi yang begitu tinggi di Selangor.

Soal saliran yang diabaikan, bukan sahaja mengakibatkan masalah Denggi semakin parah, tetapi turut mengakibatkan banjir kilat di Kajang.

Adakah PR nak mengatakan selama 4 tahun ini mereka hanya bersandiwara dengan slogan DEMI RAKYAT dan hakikat sebenarnya mereka memperjudikan nyawa rakyat. Apa MB dan wakil rakyat Kajang buat selama ini?

SUMBER:SHAHALAM REBELS
Share on Google Plus

About Talk With Hand

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: